
Netflix
Jak usunąć tytuł z „Kontynuuj oglądanie” i historii w Netfliksie
Serial porzucony po dwóch odcinkach nie musi wisieć na ekranie głównym. Netflix pozwala usunąć go z rzędu „Kontynuuj oglądanie” i ukryć w historii profilu.
Kategoria
1 artykuł

Serial porzucony po dwóch odcinkach nie musi wisieć na ekranie głównym. Netflix pozwala usunąć go z rzędu „Kontynuuj oglądanie” i ukryć w historii profilu.